Facebook

Beoordelingen van Captain Cook Groningen

Recente recensies van Captain Cook Groningen

5 sterren na 237 reviews

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de eerste keer besteld en zeer lekker gegeten: goeie burger op een lekker broodje met salade en patat. Hoeveelheid was prima, en zelfs een stukje arretjescake toe! Enige kritiekpuntje is dat we de patat wel heel erg zout vonden. Bezorging was snel en alles was nog goed warm

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Heerlijke burger, lekker gekruide patat, prima salade en leuk dat er een stukje arretjescake bij zat. Heerlijk gegeten!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat ze mijn bestelde arretjescake waren vergeten.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed. Prima service.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Heerlijk draadjesvlees. Ruime porties.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere kipsate, frisse bijgerechten. Mexicaanse burger ook erg smaakvol, goede kaassaus! Verse gerechten, goed verzorgd.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate schotels besteld met ons gezin Super lekker en zelf wat te veel. Patat met lekkere kruiden, malse kip in saté,groente, sausjes en kroepoek. Bezorging wat netjes en op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FAN-TAS-TISCH! Heerlijke kipsaté en spareribs gehad. De bezorging was een kwartier sneller dan de verwachte bezorgtijd en alles was nog heerlijk warm (bijna heet) toen het afgeleverd werd. Ook geen gierige porties, maar lekker royaal. Ga snel weer bestellen!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mexicana burger is in de regel erg lekker, de ene keer ietsje beter dan de andere keer. De kwaliteit van de bereiding van friet verschilt per keer: Soms lekker krokant, soms zacht, teveel kruiden en ongezouten. Hoe dan ook toch aanrader.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, snel geleverd!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Ruime porties. Overheerlijk. Mosterdsoep, Burger, Kipsaté, Geitenkaas en toetjes. Voor 45 eur met drie volwassenen uitstekend gegeten.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk,

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten met de familie. Voornamelijk Burgers, maar ook een heerlijke gele curry met kip.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oma's draadjesvlees is top. Misschien daar nog de mogelijkheid bieden aardappeltjes te vervangen door patat?

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen 30 min! Top! Hutspot en gehaktbal waren erg lekker alleen wel droog - er zat dit keer geen jus bij. Uiteindelijk zelf maar ff snel gemaakt.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, snelle bezorging. Vond de braadworst wel wat flauw en er zat geen jus bij de stamppot.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook op zondag keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteits en prijsverhouding gewoon goed. Héérlijk gegeten, snelle service, goed en netjes verpakt. Goede bestel site, gerechten waren lekker warm, alleen had een stamppotje besteld van zoete aardappelen en rucolla.. kaas en cashew noten ontbraken en zéér weinig rucolla, stond wel op het menu, dit was jammer maar het was héérlijk... Voor herhaling vatbaar. En de snoepjes waren ook lekker.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan! Quiche en Burger waren erg lekker!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs, verse patat, snelle bezorging.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en eten was prima, ik had de curry. Al was de curry niet zo goed als eerst. Toen zaten er stukken kippendij in, nu waren het heel veel kleine stukjes kip, bijna shoarma achtig. En niet zoveel groente. Kies vaak voor captian cook omdat het een relatief gezonde maaltijd is, daar horen de groenten ook bij

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Veel groente, snelle bezorging en bedankt voor het gratis toetje.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, super snel & vriendelijk bezorgd!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoonweg super voor mijn zussen, schoonzussen en zwager. we waren met 7 personen en nu staat de koelkast nog vol met overgebleven lekkers.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, curry was lekker. De sidesalad had ik wel geselecteerd, maar was helaas vergeten.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was FANTASTISCH! heerlijke burgers, friet, stampot en toetje. Alles was super lekker. Snelle bezorging! We gaan heel snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op zich prima maar wel ietwat afgekoeld (was niet op en top meer). Bezorging duurde maar liefst 1:45 uur. Besteld om 18:45 en geleverd op 20:30. Tussentijds gebeld om 19:25 met verhaal dat levertijd 25 minuten was. Dat is dan nog netjes maar hou je dan aan de 25 minuten! Erg jammer! Voor mij toch wel reden om ook andere bedrijven te overwegen, drukte of niet. Wellicht slim om zaken te doen met van die fietskoeriers die jullie altijd kunnen bellen? Komt het tenminste op tijd aan...

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echte aanrader.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burrito viel dit keer tegen. Vrijwel geen groente, heel anders dan gewoonlijk. Wel een erg leuke bezorger en gratis stukje brownie viel goed in de smaak.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en bijgerechten!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, niet duur en supersnel bezorgd. Lachend de beste bezorgtent van Groningen.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel tevreden! In eerste instantie was er curry zonder kip bezorgd. Na een telefoontje werd dit meteen opgelost, en had ik snel een nieuwe in huis. Zelfs nog met arretjescake als extraatje. Het eten was heerlijk, de klantvriendelijkheid perfect en de bezorger snel en vriendelijk. Aanrader!

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend. Porties heel erg groot. Met de bezorging werd een verkeerde burrito geleverd ( die ook wel lekker was, zodat we besloten geen andere te vragen; met kip in plaats van gamba's). kortom met vier mensen en vier burrito's smakelijk gegeten.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie gerechten. Een burger, curry en een salade. Alle drie kregen de kwalificatie: goed, lekker... De porties zijn ronduit groot te noemen. Omdat we rechtstreeks op de site van Captain Cook besteld hadden kregen we een tiramisu dessert gratis. De bezorging nam ongeveer 40 minuten in beslag. ik heb geen idee of dit kort of lang is.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeeeerlijke hamburger!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Maar we zijn niet anders gewend. De burger is echt een aanrader.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en het eten was weer heerlijk. Alleen was de stamppot zoete aardappel, net als de vorige keer, wat lauw. We hebben hem hier nog even in de magnetron gedaan.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het dit keer vrijwel koud aan. Afgezien daarvan wel lekker.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd bij jullie! :) gisteravond was mijn curry 'n klein beetje onderzoutig, ;)

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de vorige bestelling, hebben jullie het geweldig goedgemaakt! Dank jullie voor jullie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes! Nieuwe stamppot nl hutspot! Heerlijk!lekker gegeten en bezorging ook snel!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima?

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed maar was lauw en de bezorging heeft 1 1/2 uur geduurd

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Netjes en verzorgd. De stamppot en de curry waren werkelijk fantastisch. Ga zo door! Wij bestellen hier zeker vaker.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond weer eens besteld bij Captain Cook. Ik moet toch zeggen dat dit een van de weinige bezorgrestaurants is waar je ook op een zaterdagavond goed en veilig kunt bestellen, ondanks de drukte. De burger was weer als vanouds: verse ingrediënten, warm, goed bereide rundvleesburger en een knapperig broodje dat niet te hard was afgebakken. Ook de patat was knapperig en warm, super! Helaas waren ze de arretjescake in eerste instantie vergeten, maar nog geen 30 min. later werd die alsnog nabezorgd met een extraatje als verontschuldiging. Ga hier snel weer bestellen!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is een kombuis met passie. Eten was warm, smaak was echt goed, snel bezorgd. Jullie maken de 'bakken' zelfs mooi op. Vaker bij jullie besteld en het is altijd goed, ga zo door!!

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verassend lekkere herfst stamppot + een hele snelle en aardige bezorger!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed gegeten! Het gratis toetje dat er gewoonlijk bij zit was er alleen niet bij gedaan.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, heel leuke bezorger!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cheesecake was op. Ik werd netjes gebeld om de bestelling te wijzigen. Eten was lekker en de bezorging snel.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in 2018 overheerlijk!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burrito, ruime portie. Lekkere arretjescake, wel minder dan gewoonlijk). Ook geen servetjes die er gewoonlijk wel bij zitten. Leuke bezorger. Gratis toetje bij bestelling via de site was weer leuk, bedankt!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie was dit keer wat kleiner dan gewoonlijk. Verder wederom lekker! Leuk dat er een gratis toetje bij zat.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch! Burrito meer dan genoeg, heel smaakvol, mooi gepresenteerd en vol verse groente. Lekkere side salad. Dit keer zelfs twee gratis toetjes, ook die waren heerlijk (ronde beetje plakkerige brownie, hoopte stiekem al dat die er weer bij zou zitten, zo lekker!). Ik miste de leuke en enthousiaste bezorger alleen een beetje die het meestal bezorgt ;)

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een flexibiliteit! Bezorging op locatie, zonder probleem! Dank!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was zeer goed! genoten. werd ook op de afgesproken tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was lekker en de patat was ook top. De burger viel helaas tegen. Vlees was rood van binnen en de smaak was niet bijzonder

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om de kaas bij de burger weg te laten, helaas niet gedaan.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer niet zo tevreden. De burger was rauw en rood van binnen. Toetje was wel lekker, en bezorger erg vriendelijk.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 80 min moeten wachten, frites waren niet echt warm meer. Burgers heerlijk maar er miste een side salade... heb het wel eens beter gehad van Captain Cook. Jammer...

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker eten :) snelle bezorging en alles was heel erg positief naar wens

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Echt heel erg goed.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heel vers! Alleen de curry was niet zo mijn ding. Verder altijd tevreden! cptcook is altijd heel gul!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Pulled porc heel smaakvol en boordevol knapperige verse groentes. Lekkere bijgerechten en een goede verse niet standaard side salad. De muntdressing die er los bij zat was ook heerlijk. Krokante lekker gekruide friet. Van alles meer dan genoeg. Mooi compleet met rode servetjes, snoepjes, en een gratis toetje (heerlijk smeuïge brownie!). Ook valt me op dat Captain Cook leuke bezorgers in dienst heeft. Nu alweer zo'n leuke jongeman met stralende glimlach die me oprecht een fijne avond wenst. Al die details bij elkaar maken het voor mij helemaal af. Ik bestel weer!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede service en heerlijk eten!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zomerstampot was wederom zeer goed.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zomer stamppot viel wat tegen eerlijk gezegd. Was eerder een grote portie aardappelpuree met een paar blaadjes rucola en wat cashewnootjes erover gestrooid. Puree was wel lekker, maar had meer van het gerecht verwacht.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de dubbele burger Mexicana bestelt met gebakken aardappelen. Snel bezorgd (25 minuut) en vriendelijke bezorger. Eten ook erg goed! En ook zeker goedkoop voor wat je krijgt

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 70 minuten wachten en toen waren de frites lauw en niet knapperig. De burger was enorm en heerlijk (en warm genoeg) en het toetje ook. Ruime porties.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veggie burger had meer smaak mogen hebben (was nu echt een plak gestampte kikkererwten), en had geen saus. Double captain cook burger was oke. Vorige keer beter. Bezorging was perfect!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, fantastisch eten, goed verpakt, gewoon top.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de spinaziestrudel en tomatensoep. Heerlijk!

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb zowel zakelijk als privé goede ervaring met Captain Cook. Goede service en kwaliteit. Captain Cook is mijn favoriet!

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Unieke gerechten.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld, twee keer geslaagd! Wat een lekkers allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben werkelijk weer genoten van het eten (salade met bietjes en asperges en de burrito met tonijn). CK is onze nr 1 wat betreft bestellen. Altijd een lekkere verrassing erbij. Aardige bezorgers ook.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed verzorgd, leuk dat je wat extra's krijgt als je via de eigen website bestelt.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, kreeg er zelfs nog brownies bij en een hele snelle bezorging, vriendelijke bezorger ook.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier eigenlijk altijd goed! en we hadden dit x een vega hamburger genomen en een gewone. Maar de vega hamburger was een beetje bitter en verder erg smaakloos.. dat was wel jammer. Verder alles weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Zeer goed weer

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

? arretjescake. Was super lekker (rest ook ;))

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten Bestelling compleet Acceptabele bezorgtijd Wij zullen zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super eten!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na veel erg tevreden bestelling, de cpt. cook burger aan een maat geïntroduceerd. Voor hem was het de lekkerste burger die ooit zover gegeten heeft. Petje af cpt. cook, doe lekker je ding. ((Wel jammer dat dit keer de gratis toetjes ontbraken))

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel, het was lekker en de bestelling was meer dan compleet (gratis toetje!). En dit terwijl we 5 minuten voor sluitingstijd hebben besteld.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 Zalige burgers gehad, en topservice geleverd. Precies ingepakt zoals verzocht.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, de bezorger was er al na een half uur. Eten was goed warm, ruime portie pulled porc. Lekkere salade, vooral de zoete muntdressing maakt het helemaal af. Frieten gekruid en knapperig. En bedankt voor het gratis toetje dat erbij zat! De pulled porc had van mij wat meer gekruid gemogen, vond de smaak wat flauw. Verder perfect!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Kwalitatief goed eten en met zorg verpakt. De gratis arretjescake was super! Bedankt, we gaan snel nog eens bestellen! :D

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en redelijk snel gearriveerd! Ga er zeker vaker wat bestellen.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cpt. Cook is consistent goed. Het is één van de weinige bezorgservices die ik aan vrienden aan durf te raden!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitzonderlijk goed deze keer Top!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het wel gek dat als ik patat bestel ik gebakken aardappeltjes krijg...

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Liever Captain Cook dan pizza, döner of patat!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, goed op tijd en heerlijk eten. Wat mij betreft het beste bezorgrestaurant in Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijk als altijd. De gehaktbal was vergeten bij de bestelling. Maar werd direct nabezorgd na bellen, top service!

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Een echte aanrader.

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bloemkoolstampot was heerlijk!!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten en zeker een aanrader.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voldoende grote porties, de bezorging was 15 minuten later dan gevraagd maar daarvoor belden ze me netjes op, top! Ik ben blij dat er er eens een bezorgservice is voor 'normaal' eten. Pizza, Indiaas of Chinees is lekker maar niet iedere dag. (Wel een beetje raar dat deze beoordeling standaard begint met 5-sterren en dat je dat eventueel naar beneden aan kunt passen ;))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas als er iets mis gaat, weet je echt wat je aan een bezorgrestaurant hebt: verkeerde bestelling gekregen, maar dat is helemaal naar tevredenheid opgelost!

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne grote porties (we hadden teveel besteld). Verse smakelijke producten. Mooi dat er ook nu iets anders thuis te bezorgen is dan pizza of patat. Dit gaan we vast vaker doen.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze. Lekker eten en snelle bezorging, perfect

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, het gratis toetje is altijd een leuke extra! Vooral erg onder de indruk van de snelheid: mijn maaltijd stond binnen 20 minuten al voor de deur. Ik kan alleen helaas geen volle vijf sterren hebben omdat ik niet ontvangen heb wat ik besteld heb. In plaats van de bloemkool stamppot ontving ik de Zomerstamppot. Die smaakte erg goed, maar toch jammer dat het niet was wat ik gevraagd had. De rest van de bestelling was correct en compleet!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Lekker en goed warm Mooie porties

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!heerlijk gegeten! En de verrassinkjes zijn ook altijd zo leuk! De arretjescake was heerlijk!;)

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was snel en het eten was warm. Maar de burger vond ik niet zo heel erg lekker. Hij was oke maar ik denk dat ik de volgende keer iets anders ga bestellen.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik maakte me even zorgen toen ik zag dat er tijdelijk niet in mijn wijk bezorgd werd, maar gelukkig weer genoten van heerlijk eten (dat een tikje warmer nog had gemogen).

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar lauw.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Een aanwinst en aanradertje voor Grunn!

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade nicoise was lekker maar helaas zonder boontjes en olijven, ondanks dat deze laatste wel beloofd waren. Wel lekler anders met een gebakken eitje en 'echte' tonijn.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere boerenkool!

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en altijd goede en snelle service!

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten. erg lekkere stamppot en erg vriendelijke bezorger! super als je geen zin hebt om zelf te koken en goed betaalbaar!!

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere curry gegeten. Wel vraag ik mij af hoe de korting van de dag verrekend wordt?

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Stamppotten zijn heeeerlijk! En de gehaktbal?? Subliem! Ook kregen we nog een extraatje, een bavarois toetje!lekker gegeten!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crow's nest curry bestel ik nooit meer!!veeel te veel saus met twee miezerige eetlepels rijst - totaal niet in verhouding! Rijst was tevens niet goed gekookt en de saus was smakeloos!zonde zonde zonde! Ik hou het volgende keer weer bij stamppot! Oh en burgers - want die zijn fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij captain cook en zijn erg positief. Het eten is altijd vers, lekker gezond voor besteld eten en is snel bezorgd zodat het nog lekker warm is. Soms zit er een extraatje bij, altijd een leuke verrassing :) de porties zijn aan de grote kant, ideaal om de volgende dag nog een lekker hapje van te eten! Probeer vooral ook de desserts, stuk voor stuk heerlijk! :D

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld bij Captain Cook. Prijzen zijn iets duurder dan de gemiddelde afhaalmaaltijd maar het is het wel waard. Kwaliteit boven kwantiteit is het hier. Aan de gerechten kon je duidelijk zien dat er met verse ingredienten werden gewerkt. Naast het feit dat het erg lekker was werd er ook veel aandacht besteed aan de presentatie. Bezorging was ook redelijk snel. Zou zeker nog een keer bestellen.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een nette prijs! Netjes thuis gebracht.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goeie porties en ook nog een snelle bezorging ondanks dit weer! Een goeie prijs voor super gerechten!!!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen niet meer ergens anders. Heerlijk gewoon en goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk. Na een korte wachttijd werden onze heerlijke burgers aan ons overhandigt door een zeer beleefde jongeman. Met zijn enthousiasme en vriendelijke uitstraling, zorgde ervoor dat wij extra van ons eten hebben genoten. Zeker een aanrader en natuurlijk voor herhaling vatbaar!

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rundergoulash op tijd bezorgd. Verrast door een heerlijk toetje en eigen koffie met zalige cookies ter afsluiting. Voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de lasagna heerlijk. Voldoende knapperige groenten en een beetje salade erbij. De grote portie was ook groot, zelfs mijn vriend met grote maag had genoeg! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk verse en lekkere maaltijd! Aanrader! Bedankt voor het lekkere toetje.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een mooie prijs. Mooi aangegeven op de site wat de allergenen per gerecht zijn. Geweldig als je glutenvrij eet. Topper.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stamppot te peperig, braadworst te droog en taaie korst. Meegeleverde dessert smaakte naar ricotta met rode biet. Weet niet of dat de bedoeling was.. Normaal altijd goed, dit was gewoon slecht.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Takeout zoals takeout hoort te zijn! Snel bezorgd, warm en vers. En bovenal, ook nog eens ontzettend lekker :) Tot gauw Captain Cook!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Loefstekers Lasagne is mijn favoriet! Daarbij neem ik altijd de heerlijke arretjescake en laat ik me verrassen door het gratis extra toetje via de website. De bezorgers zijn ook heel vriendelijk!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk gegeten van de Captain Cook Burger. De burrito (met kip) was ietsje minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op de aangegeven tijd bezorgd, alles was keurig op temperatuur. Het stoofpotje XL met patat was genoeg voor twee personen, zeker met de salade, pudding en arretjescake die extra toegevoegd waren. Kortom, heerlijk comfort food op de zondagavond met een prima prijs-kwaliteit verhouding. 5/5!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ziet er prachtig uit en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar ( de vegetarische lasagne).

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. doet niet onder voor een goed restaurant. Bezorging prima op tijd.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Laatste paar keren mijn eten hier besteld. Een echte maaltijd in plaats van een kapsalon. Goeie bezorging, gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten was precies op tijd en de bezorger was vriendelijk. Wij hadden beide de porc bourguignon met friet. De portie was ruim voldoende en smaakte oké voor de prijs. Ik heb het nog wel even op moeten warmen in de magnetron. De cheesecake van €4,50 was beneden de maat. Niet heel vers, kleine portie en er zat een soort aardbei gelei op (zoals je wel eens op van die goedkope koeken hebt), die erg overheersend smaakte. Jammer!

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld, beide snelle bezorging, en erg ruime porties. De aardappel partjes vond ik wat slap, verder uitzonderlijk lekker gegeten. Erg lekkere mosterdsoep, frieten, lasagne en burger :) De tweede bestelling ook nog kosteloos een doosje cakejes erbij, heerlijke verrassing die ik zelfs nog uit kon delen ;) Erg tevreden dus, zeker een aanrader!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom eten van een zeer goede kwaliteit. Snel en warm geleverd. De bestelling was niet helemaal compleet. Na een belletje werd het ontbrekende binnen 10 min gebracht. Zeer content met Cpt Cook...Aanwinst voor Groningen

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waanzinnig lekker en veel voor geen prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enthousiaste mensen en heerlijk eten!!

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel her graag; Interessante gerechten, lekker bereid, mooie porties en niet te duur. Aanrader, zeker als je niet de standaard bezorg maaltijden wilt.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Heerlijke verse gerechten.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel lekker, behalve de wedges! Ik vraag me echt af wat daar mee is gebeurd!! Ze waren lauw, slap en vol Met vet!! Ik heb nog geprobeerd er wat van te maken in de oven. Ik denk geen captain meer voor mij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lekker en genoeg voor een persoon...

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging op afgesproken tijdstip. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ruime porties. Was alleen iets aan de lauwe kant. Met magnetron zo opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, prima romige curry: veel groente en garnalen. Kon er twee keer van eten! Leuk dat extra toetje (al mag ik dat als diabeet niet eten). Anderen hebben ook daarvan genoten.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eens eerder besteld, dat was super. Snelle bezorging, goed warm eten. Deze keer duurde de bezorging lang, ongeveer een uur. Het was op zondag dus dat is begrijpelijk. Helaas was het eten lauw en kon dus direct de magnetron in. Smaak was oke. Had lasagne, maar wel ietwat vlak van smaak. De volgende keer weer porc bourgignon voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi verzorgd, vriendelijke bezorger en mooi op tijd! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Op tijd bezorgd en ook nog eens door een super leuke bezorger! Burgers zijn zeker een aanrader en bedankt voor de gratis arretjescake!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker stampotje gegeten! Tot de volgende keer!

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt met zorg bereid. Bij de verse salade zit bijvoorbeeld een heerlijke zelfgemaakte dressing. Dit wordt een vast adresje voor ons om vers en gezond eten te bestellen!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen de rucola stamppot was vooral aardappel met een paar blaadjes rucola. Het gratis toetje was een leuke verrassing.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke stamppot, lekkere arretjescake. En als verrassing ook nog een stukje cheesecake. Daarbij nog eens een ontzettend leuke man die het kwam bezorgen. Dit is al mijn derde bestelling hier, ik bestel nergens anders meer :).

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. In tegenstelling tot de meeste bezorgservices eindelijk gezonde gerechten! Vriendelijke bezorger en zelfs een gratis toetje. Mijn beste ervaring met een bezorgservice, waardoor ik hier blijf bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor eerst de mosterdsoep besteld topping spekjes maar kregen er kaas in maar dat gaf dus niks want was juist erggggggggggg lekker

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top, voer van hoogwaardige kwaliteit en perfecte bezorging. Het enige dat mij nog bij bleef is dat de bezorgster ontevreden leek met de 60 cent fooi. Mijn moeder zegt altijd, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wedges waren dit keer koud en de burgers gewoon lekker warm. De cheesecake was niet zo lekker en klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wederom! Met een heerlijk (gratis) toetje! Zoals gewend top service.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag besteld, waarvan ik me bewust ben dat de bezorgtijd langer is dan normaal, maar toch aardig snel het eten bezorg gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en de arretjescake was een erg welkome verrassing ;)

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en vers! Het eten was met zorg ingepakt. We kregen er gratis een lekker toetje bij. Echt een aanrader, waar we vaker gaan bestellen!

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger. Wel wat laat maar werd meer dan goed gemaakt met een gratis biertje en toetje.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en precies op de tijd die ik heb aangegeven. Zelf een extra toetje gekregen

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer dat ik besteldmheb bij Captain Cook en dat is helaas niet goed bevallen. Eten viel tegen. Smaakte naar eten uitbeen pakje.

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, lekker Hollands eten en de Gentse stoof en zomerstampot zijn zeker een aanrader. Je proeft dat ze er tijd in stoppen. Eens iets anders dan een pizza. Bestellen zeker weer!

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede burger! Die zoetige koolsalade is een mooie toevoeging en maakt de burger uniek. Snelle en vriendelijke bezorging. Welkome salade in apart bakje erbij, netjes verpakt. Vers fruit is een goede portie en diverse soorten fruit. Ook nog gratis arretjescake, top!

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer de lekkere gerechten van de Betere Tijden bestelt via Captain Cook! Het was weer een zalig diner! De gehaktbal, de hete bliksem bestelt en natuurlijk de lavacake! Zelf op moeten warmen maar dit was makkelijker dan ik dacht! Net zoals in het restaurant een heerlijke lavacake met vloeibare binnenkant! Ik bestel snel weer!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed en supernetjes! Hier wordt heel veel aandacht geschonken het product en dat proef je. En de manier waarop het bezorgd wordt is iets waar anderen nog wat van kunnen leren. Oh en +1 voor het gratis toetje

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hete bliksem gehad met gehaktbal was heeeeeerlijk!!!! Goede prijs/kwaliteit verhouding, ik bestel zeker weer

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade en de frietjes waren heerlijk! En wat een leuke verrassing, de gratis arretjescake als toetje! Ook fijn dat er van te voren al een schatting werd gegeven hoe laat het ongeveer bezorgd zou worden en weer een mailtje toen de bezorger onderweg was! Alles helemaal super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd wat te zeuren :) Maar de quiche mag echt wel iets meer bite hebben, zowel in textuur als smaak/pittigheid. En een iets minder vette crust. Meer zoete pepers bijvoorbeeld en een blauwe kaas? Verder was the Fricassee weer letterlijk om de vingers bij af te likken. ben geen fan van kruiden op friet trouwens... Plain is better; maar dat is personal taste for ya.. :)

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm, snel bezorgd en gewoon heel lekker!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger met frietjes. Snelle bezorging. Aardige bezorger. Volgende week weer.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Presentatie, snelheid en smaak zeker top een aanrader voor iedereen!

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, erg lekker!

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle service,maar alsnog verse ervaring. Tot spoedig

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede portie en snelle bezorging! Prima en zeker voor herhaling vatbaar