Beoordelingen van Captain Cook Groningen

Recente recensies

5.0
W
19 september 2021

De bestelling was op tijd klaar. Jammer dat het bijna drie kwartier duurde om de bestelling te bezorgen. Het eten was niet warm bij aankomst.

Soof
29 augustus 2021

Het eten kwam op de afgesproken tijd. De Spareribs vielen mij wat tegen tov voorgaande bestellingen. Het leek alsof het vlees heel lang was gegaard in een vloeistof of vocht. Het vlees kwam als hoopjes los vlees in bak, zag er niet zo smakelijk uit als normaal. Er zat verder heel veel vet in mijn bestelling. De smaak was oke. Viel een beetje tegen. De frietjes vond ik wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ena
28 augustus 2021

Wat anders gekregen dan wat ik besteld had..

Rene
23 augustus 2021

Prima eten maar service laat te wensen over. Van de drie, één verkeerde maaltijd ontvangen en gebeld met de vraag de gewenste maaltijd alsnog te bezorgen. Reactie kortaf en later CK teruggebeld met vage en onvriendelijke reactie dat dit niet mogelijk kon zijn. Als we de maaltijd alsnog zouden willen moesten we wel meer dan een 3 kwartier/uur wachten. Was prima maar maaltijd nooit ontvangen. Dit nog niet eerder meegemaakt. Geen CK meer voor ons.

Nick
11 augustus 2021

Het eten was heerlijk ondanks dat de saus van een gerecht overgelopen was in de rest van de zak. (Vermoedelijk iets wat nog te warm was voor het plastic?) De bezorger vond het verschrikkelijk om deze 'bende' te bezorgen, dat hoorde niet. Die had het liefst een nieuwe bestelling gebracht. Maar het leek erger dan het was, en goed eten gooien we niet weg :)

Anoniem
30 juli 2021

We hadden de sate en het was erg lekker. Stelt nooit teleur.

Mark
17 juli 2021
peter
7 juli 2021

echt heerlijk gegeten. voor 5 man kipsate besteld met heerlijk gekruide aardappels en top mayonaise. ruime porties en heerlijk vers. AANRADER!!!!!!!

Soof
2 juli 2021
Frans
2 juli 2021

De roode kool was niet erg warm zelfde geld ook voor de aardappels die ik er bij had

Renske
1 juli 2021

Het was een half uur te laat, wat met onze zoon van vier heel onhandig was. En waardoor de patat en de aardappeltjes slap waren. De kip burger en de geitenkaas salade waren heerlijk! Iets minder dressing op de salade zou wel fijn zijn. En de kipburger kan ook wel met 1 stuk ipv 2 stukken vlees. En als de bezorgtijd verlaat, geef dat dan aan in de bevestigingsmail, nu stond daar de goede tijd in, zodat je gaat zitten wachten ipv je plannen aanpast.

Agnes
25 juni 2021

Het eten was heeeeeerlijk! Mega snel bezorgd en nog lekker warm

Anje
19 juni 2021
tara
13 juni 2021

Captain cook burger menu was een prima deal. Goede burger met goed broodje. Al snapte ik de rode kool erop niet helemaal... Salade was lekker, mayonaise ook. Patat prima maar kan beter. Bezorging was 30 min ipv 60.

Maurice
7 juni 2021
Stephan
28 mei 2021

Die kipburger is huge en zo lekker!

Anoniem
27 mei 2021

De burger was lauw en het brood nat van de saus. De friet te krokant gebakken. Bezorging duurde ruim 1,5 uur.

Danny
14 mei 2021

Super lekker eten, ook dat bericht ondertussen dat het eten onderweg was, ontzettend fijne service!

Jeroen
14 mei 2021
Lijkwan
13 mei 2021

Te weinig dressing op de salade. Hamburger te veel doorgebakken. Vlees was hard en droog. Presentatie was wel zeer verzorgd. Bezorger zeer vriendelijk.

Nienhuis
7 mei 2021

Snelle bezorging en eten was heerlijk, goede kwaliteit prijs verhouding

PM
4 mei 2021
Nelis
27 april 2021

Pittige ribs zijn superchill en de saté is ook lekker. En altijd fokking grote porties bij cpt Cook. Alleen de patat was niet zo crunchy meer, misschien moeten jullie speciale bezorgfriet overwegen

Joris
27 april 2021

Superspareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
26 april 2021

Super. Grote portie. Betaalbaar. Heerlijk gegeten. Kipsate een aanrader.

Stefan
18 april 2021

Ordered 5 burgers and 1 salad. Great food! It arrived within the stated time of arrival.

Manon
14 april 2021

Erg lekker eten, goede prijs en snel bezorgd. Heel tevreden!

JCH
10 april 2021

Lekker eten, wederom grote porties, alles lekker warm en vers gemaakt, en supervlotte vriendelijke bezorging (ipv de aangekondigde 45 min 20 min!)

Mijke
3 april 2021

Super snel bezorgd! Lekkere dubbele mexicaanse burger met rode uitjes, tomaat en goede spicy salsa. Ook goede patat met heerlijke brandermajo.

Carolien Koopman
3 april 2021

De kipsate was weer heerlijk. Vriendelijke snelle bezorging.

Sindre
27 maart 2021

Super eten! Erg snel bezorgd (30 min eerder dan aangegeven) Erg van genoten!

PLIEGER
25 maart 2021

PRIMA HAP VOOR GOEDE PRIJS

Aniek
12 maart 2021

Was lekker. Goeie grote portie. Eigen kruidenboter was lekker en de mayonaise ook. Maar doe alsjeblieft geen rucola op een warme burger. Warme rucola smaakt echt bitter dus maakt de burger een stuk minder lekker. Daarnaast gaat de hamburger ervan stinken. Zonde, want zodra ik de rucola eraf had gehaald was het een stuk lekkerder en rook het ook veel beter. Neem ipv rucola gewone sla is een sterk advies.

Alexander
8 maart 2021

Too much sauce, was overwhelmingly sweet. Something in the ingredients was also a bit sour. The meat paddy did not have much taste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
28 februari 2021
EBO
5 februari 2021

Good as always! Beste prijs/kwaliteit uit Groningen

Justus
5 februari 2021
Dennis Berends
1 februari 2021

Dit was de eerste keer dat ik eten heb besteld bij Captain Cook. Echt een aanrader! Erg lekker en voldoende eten, precies op tijd bezorgd en het was van uitstekende kwaliteit. Hier bestel ik vaker wat te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
31 januari 2021

Veel patat, lekkere brander mayo. De spareribs waren erg goed qua smaak, maar de hoeveelheid was wel echt te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther De Boer
30 januari 2021

Ik ben verhuisd van de stad naar Zuidhorn en regelmatig bestellen is dus geen optie meer, maar we kunnen jullie burgers niet missen. Af en toe rijden we dus nog gewoon naar jullie toe om wat af te halen. Dat zegt genoeg denk ik. Het was weer fantastisch!

JCH
30 januari 2021

Superlekkere frietjes en een top braadworst. Wij gaan zeker nog een keer afhalen!

Laurens Hadderingh
25 januari 2021

Ik vind het lekker.

Rick
10 januari 2021

De friet was erg lekker. De captain cook burger, de kipsaté en de cheesecake vielen tegen. Aan de saté zat niet veel smaak, en er zat ook niet veel saté in (ik vond het nogal waterig).

Mulder
3 januari 2020

We hebben deze keer spareribs besteld. Helaas viel het tegen, een stuk weggegooid, was niet gaar, aardappels waren lauw tot koud, salade besteld, zat er niet bij, evenals de mayonaise. Heel erg jammer aangezien het anders vaak goed is, voor ons geen spareribs meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
30 december 2020
Jans
30 december 2020

Al vaker besteld en het valt nooit tegen. Voor de dagen dat het wat gezonder mag bestellen we hier de hutspot. Heerlijk! Het plakje kaas is echt een beetje een tegenvaller. Het zien van een plakje kaas bovenop de heerlijke hutspot voelt wat makkelijk. Ook is deze niet makkelijk door het gerecht te mengen. Mini blokjes of geraspt zou er beter uitzien en beter te mengen zijn. Om het positief af te sluiten; normaal kies ik vaak voor de gehaktbal, vandaag de saucijs. Echte aanrader! We komen zeker terug.

Laurens Hadderingh
22 december 2020

Lekker

L van der Tuin
18 december 2020

Eten was goed op temperatuur, voldoende en prima van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Robert
13 december 2020

Vriendelijke bezorger, lekker eten dat ook na bezorging nog goed warm was!

Mareike
3 december 2020
M. Mulder
2 december 2020

Helaas was de Hutspot bijna koud. Dat is jammer. De rest was goed.

Agnes
30 november 2020

Het eten was geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gj
28 november 2020

De burger was echt fantastisch maar de cheesecake viel echt tegen. Te veel kwark?

anon
26 november 2020
Indy
20 november 2020

Flinke maaltijd voor een mooie prijs. Heerlijke kippedijen met aardappeltjes en de mostersoep. Aanraders voor iedereen die trek heeft ;-)

Laurens Hadderingh
4 november 2020

Lekker spul.

Anoniem
2 november 2020
Mulder
2 november 2020

Het eten was prima en goed warm. Tot de volgende keer.

Corina
1 november 2020
Hermina
1 november 2020

Was weer heel lekker, vooral de mosterdsoep was heerlijk. De gehaktbal vond ik persoonlijk iets minder lekker, maar dat is ook een kwestie van smaak

Jim
25 oktober 2020

Tiptop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
24 oktober 2020

Sneller geleverd dan verwacht. Saté goed op smaak. Verbeterpunt: groente in de pasta te hard

De Jong
24 oktober 2020

Wat een top service en heeeeerlijk eten!

Hermina
23 oktober 2020

Heel erg goed in het geheel. Mosterdsoep was echt heel erg lekker. De kippendijen met saus en rest weer heel goed. Kroepoek en aardappeltjes los bijgeleverd, punt extra. En de bijgeleverde rauwkost echt super! Hier bestel ik heel graag weer. Echt heet/warm en keurig bezorgd, top!

Laurens Hadderingh
22 oktober 2020

Top spul.

Paulo
19 oktober 2020

chicken burger was enorm, soepje was ok, en de toetjes waren weer geweldig. ze waren 1 toetje vergeten, kregen we 15 min later alsnog 2 toetjes thuisbezorgd. aardige mensen goede chef. Captain cook altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
18 oktober 2020

Lekker eten, grote porties. Aardappeltjes hadden iets langer gebakken gemogen. Verder top!

Rianne
18 oktober 2020

Heerlijk

Peter
17 oktober 2020

Snel en een fantastische maaltijd ! Ga hier zeker vaker bestellen

Niels
16 oktober 2020

Shit was erg lekker, maar véél man. Ik kan hier 2x van eten. Nait nermoal toch

Anoniem
15 oktober 2020

Lekkere kalfsspareribs! Flinke porties 👍 op tijd en warm bezorgd.

Laurens
9 oktober 2020

Goeie kip.

Amber
8 oktober 2020

Heerlijk stoofvlees, hele grote portie ook. Bezorging was wat traag, maar logisch in deze tijd en de service verder was top!

Marten
5 oktober 2020

Heerlijk gegeten, was als vanouds. Alleen jus ontbrak bij de stamppot.

Daniel
4 oktober 2020

Heerlijk eten zoals altijd. Nieuwe kipburger is heerlijk! We kregen ook nog een bonus omdat vorige keer een fout gemaakt was. En daar hebben ze zich netjes aan gehouden. Toppers! :)

Laurens Hadderingh
30 september 2020

Top. Bedankt.

Niels
26 september 2020

Veel, goed eten voor het geld. Ook goede service bij vragen

Laurens Hadderingh
21 september 2020

Helaas wat minder vandaag. Burger was prima maar de salade was vergeten en de aardappelen zacht en een vreemde olie smaak. De bezorging was in orde .

Veenstra
19 september 2020

Bestellen,bezorgen, een grote hoeveelheid en het zag er geweldig uit. Jammer dat de saus vd curry zo dun was en (ws daardoor) te weinig smaak had. Anders was het een vette 10 geweest.

Sjon
18 september 2020

Lekker en veel, jammer dat de patatkruiden er niet meer zijn. Snel bezorgd.

Iris
17 september 2020

Aardappeltjes waren zacht en weinig smaak, ik heb ze niet opgegeten. De burger was wel prima maar er zat weinig saus op. Lekker broodje.

Corine
13 september 2020
v.d. B
5 september 2020

Ontzettend lekker gegeten! Zeer goede porties, lekkere salades en grote bakken, perfect gebakken patat met brandermayonaise erbij. Bij de mosterdsoep krijg je kennelijk ook nog standaard een vers gebakken Italiaanse bol met huisgemaakte kruidenboter. Een superleuke, superlekkere verrassing! Na meerdere bestellingen en verschillende uitgeprobeerde voor-, hoofd-, bij- en nagerechten, kunnen wij wel vaststellen dat de veelgebruikte woorden 'vers' en 'huisgemaakt' hier zeker waargemaakt worden. Conclusie: Veel en heerlijk eten, echt met zorg bereid en ingepakt, voor een hele nette prijs. Daarnaast echt topservice en een vrolijke, aardige bezorger. Een dikke 10 van ons!

Daniel
2 september 2020

Burger was erg goed dit keer, maar patat had net iets langer gekund, saus ontbrak en de salade proefde naar modder (niet goed gewassen).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
1 september 2020

Heerlijke spareribs en te gekke salade!

MvdB
29 augustus 2020

Precies op het afgesproken moment aan de voordeur, aardige bezorger, alles perfect netjes ingepakt en natuurlijk, het allerbelangrijkste, erg lekker eten in royale hoeveelheden voor een lage prijs. Op en top!

Rian
9 augustus 2020

De kipsate was heerlijk. De gebakken aardappeltjes mochten van mij iets meer zout hebben. Het toetje maakte het helemaal af! 👍

Coen
8 augustus 2020

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over Captain Cook. Dit keer viel me dat helaas wat tegen. Pas 14 minuten na de aangegeven bezorgtijd kreeg ik een mail dat mijn bezorging onderweg was. Dit vond ik erg jammer. Ook de kwaliteit van de bestelling viel me tegen. In plaats van de bestelde patat ontving ik wedges en ook de burger was minder dan ik gewend was. Juist de verse rodekool op de burger vind ik normaal gesproken erg lekker. Nu was dit papperig en leek het haast op rodekool uit de vriezer. Toch wel jammer. Als dit eenmalig was, zou ik er geen punt van maken. Helaas werd ook mijn bestelling hiervoor veel later bezorgd dan aangegeven en de bestelling daar weer voor was zelfs compleet vergeten. De vergeten bestelling is overigens wel netjes opgelost met extra drankjes en eten. Toch vind ik de lange bezorgtijd en de kwaliteit van de laatste paar bestellingen helaas minder goed dan dat ik voorheen gewend was.

Mulder
7 augustus 2020

In het verleden zar er een hele lekkere zachte gehaktbal bij de stampot Hutspot. Nu heb ik een grauwe stuiterbal aangetroffen, hard en taai. Jammer na een tijdje zakt de kwaliteit inelkaar. Geld ook voor de salade van 11,25 euro, maar 5 stukjes kleine kip zat erin.

Clifton
28 juli 2020

De kalfs spareribs waren erg mails en lekker. . Patat was iig warm en niet te zout. CC-Burger ; goed verzorgd Bezorging : op tijd. Bezorger : vriendelijk 🤗

Rian
24 juli 2020

Prima!! Zeker voor herhaling vatbaar!👍

Daniel
14 juli 2020

Was weer uitstekend! Patat lekker gekruid, de bijbestelde side salad lekker fris en dan nog de burger, fantastisch! En snelle bezorging.

Laurens Hadderingh
4 juli 2020

Goed. Kwaliteit. Altijd.

Justin Peertjes
3 juli 2020

Stuk voor stuk topburgers en vergeet die salade niet!

Else
26 juni 2020

lekker eten, goede proportie en snel geleverd

Wouter
15 juni 2020

Friet was goed en vers. Burger was naar onze mening te veel doorbakken en zat weinig saus op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin en Sjaak
7 juni 2020
Nijhoff
7 juni 2020

Het is wat frappant dat na jaren werkzaam zijn en bekendheid met de weersvoorspellingen er geen reservekracht ingezet wordt in geval van slecht weer. Wellicht heeft u dat wel, maar een uur wachttijd lijkt me een goede reden uw inroosterbeleid te herzien.

Marten
6 juni 2020

Het eten was zeer goed, lekker warm en zelfs eerder bezorgd dan aangegeven. Alles zat erbij zoals besteld, dus niks meer dan onze complimenten

Hassing
1 juni 2020

Snel geleverd! Spare rips waren echt super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 mei 2020
Merlijn
14 mei 2020

Perfect, goede hoeveelheid en top kwaliteit

Chris
7 mei 2020

Was weer heerlijk

Kuipers
4 mei 2020
Marloes
2 mei 2020

Helaas is er iets misgegaan bij de bestelling van gisteren. Ik ben gebeld (een kwartier later dan de beloofde bezorgtijd) dat het draadjesvlees dat ik bij de stamppot besteld had, uitverkocht was. Ik zou de extra betaalde 2 Euro contant terug krijgen bij het eten. Ik heb dit zelfs nog bij de bezorger nagevraagd, maar de 2 Euro hebben we niet gevonden. (Ook de bijbestelling van de arretjescake is misgegaan, want daar hebben we helaas niet van kunnen smullen omdat dit er niet bij zat). Het eten was verder zoals gewoonlijk heerlijk hoor!

Marieke
27 april 2020

Precies op tijd geleverd, bezorging was top. Helaas was de kwaliteit van de bestelling echt waardeloos. De burger was slap en mega vet, we hadden slappe aardappeltjes en friet ontvangen terwijl we friet hadden besteld en het ergste waren de spare ribs. Deze waren zo taai en vies dat we deze helaas weg hebben moeten gooien. Niet eens eetbaar! Helaas daarom toch 0 sterren voor kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarije ridder
18 april 2020

Echt lekker eten! Had de sate, en die was fantastisch! Een complete maaltijd voor een zeer goede prijs. Bij mijn bestelling was er alleen wat misgegaan, en na overleg afgesproken dat ze het de volgende keer goed maken.:) Goed eten, goede service en een goede prijs. I eat again.

Legger
17 april 2020

Wij vonden het eten veel te zout. Zowel de gebakken aardappelen als het vlees was heel zout

goed
9 april 2020

Goed

Esther
5 april 2020

Wederom perfect!

Theo
5 april 2020

Oma’s stoofvlees was erg lekker mals en de gebakken aardappels waren overheerlijk

Laurens Hadderingh
2 april 2020

Goed. Heerlijk eten. Eigenlijk altijd.

Esther De Boer
28 maart 2020

Snelle bezorging, heerlijke verse maaltijd! Leuk ook, dat stukje arretjescake als verrassing erbij.

Esther De Boer
19 maart 2020

Goed als altijd!

Anoniem
14 maart 2020

Heb heerlijk gegeten. Kwaliteit van het eten super en snel bezorgd. Zeker een aanrader.

nn
7 maart 2020

Het was dat ik honger, maar de sate was warm en niet heet van temperatuur, er zat geen kroepoek bij en bij het brood zat knoflooksaus ipv kruidenboter. Smaak van de saté was wel erg goed. Wel vaker besteld en dit is de eerste keer dat het tegenvalt.

Anoniem
29 februari 2020
Laurens
9 januari 2020

Goed hoor.

Martine
16 december 2019

Echt heerlijk gegeten. Niet fastfood-waardig, dit is alsof je thuis in een eetcafe/restaurant zit. Zelfs de side-salad is lekker, dat hebben we nog nooit meegemaakt bij bezorgd eten! En fijn dat er redelijk wat groenten bij zit :) top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RH
15 december 2019

Echt een aanrader. Verse kwalitatieve producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker vaker bestellen.

S R
12 december 2019

Prima hot ribs die goed warm zijn, maar het vlees is soms wel wat taai. Aardappelen en sausjes erbij zijn perfect. Bezorging in +- 25 minuten was perfect!

Bas
8 december 2019

Normaal hebben jullie een lekkere zwarte dressing (?) op de burger en nu hadden jullie er een BBQ/tomatensaus op gedaan. Erg zonde. De burger was direct minder lekker.

Anna
10 november 2019

voor de eerste keer besteld en zeer lekker gegeten: goeie burger op een lekker broodje met salade en patat. Hoeveelheid was prima, en zelfs een stukje arretjescake toe! Enige kritiekpuntje is dat we de patat wel heel erg zout vonden. Bezorging was snel en alles was nog goed warm

Esther
10 november 2019

Bezorging precies op tijd. Heerlijke burger, lekker gekruide patat, prima salade en leuk dat er een stukje arretjescake bij zat. Heerlijk gegeten!

Gerjan
4 november 2019

Lekker eten, alleen jammer dat ze mijn bestelde arretjescake waren vergeten.

Laurens
11 oktober 2019

Goed. Prima service.

Hans Vermaat
10 oktober 2019

Prima op tijd. Heerlijk draadjesvlees. Ruime porties.

Jesse
20 augustus 2019

Heerlijk gegeten! Lekkere kipsate, frisse bijgerechten. Mexicaanse burger ook erg smaakvol, goede kaassaus! Verse gerechten, goed verzorgd.

De Vries
13 juli 2019

Kipsate schotels besteld met ons gezin Super lekker en zelf wat te veel. Patat met lekkere kruiden, malse kip in saté,groente, sausjes en kroepoek. Bezorging wat netjes en op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Sander Roelfsema
24 juni 2019

FAN-TAS-TISCH! Heerlijke kipsaté en spareribs gehad. De bezorging was een kwartier sneller dan de verwachte bezorgtijd en alles was nog heerlijk warm (bijna heet) toen het afgeleverd werd. Ook geen gierige porties, maar lekker royaal. Ga snel weer bestellen!

Esther
14 juni 2019
Daniel
13 mei 2019

De Mexicana burger is in de regel erg lekker, de ene keer ietsje beter dan de andere keer. De kwaliteit van de bereiding van friet verschilt per keer: Soms lekker krokant, soms zacht, teveel kruiden en ongezouten. Hoe dan ook toch aanrader.

Peter
12 mei 2019
Laurens
7 april 2019

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Buist
7 april 2019

Wederom top!

Esther De Boer
5 april 2019
Jaap
15 maart 2019

Fantastisch eten, snel geleverd!

Hans Vermaat
15 februari 2019

Snel bezorgd. Ruime porties. Overheerlijk. Mosterdsoep, Burger, Kipsaté, Geitenkaas en toetjes. Voor 45 eur met drie volwassenen uitstekend gegeten.

Han
11 februari 2019

Snel en Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
9 februari 2019

Was weer heerlijk,

Hans Vermaat
26 januari 2019

Lekker gegeten met de familie. Voornamelijk Burgers, maar ook een heerlijke gele curry met kip.

Dennis
5 januari 2019
anoniem
5 december 2018
Xx
2 december 2018
anon
23 november 2018

Oma's draadjesvlees is top. Misschien daar nog de mogelijkheid bieden aardappeltjes te vervangen door patat?

Ca
16 november 2018

Bezorging binnen 30 min! Top! Hutspot en gehaktbal waren erg lekker alleen wel droog - er zat dit keer geen jus bij. Uiteindelijk zelf maar ff snel gemaakt.

Karlijn
7 november 2018

Altijd goed, snelle bezorging. Vond de braadworst wel wat flauw en er zat geen jus bij de stamppot.

anon
6 november 2018
Dennis Breed
29 oktober 2018
Anon
29 oktober 2018

Ook op zondag keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CB
28 september 2018

Kwaliteits en prijsverhouding gewoon goed. Héérlijk gegeten, snelle service, goed en netjes verpakt. Goede bestel site, gerechten waren lekker warm, alleen had een stamppotje besteld van zoete aardappelen en rucolla.. kaas en cashew noten ontbraken en zéér weinig rucolla, stond wel op het menu, dit was jammer maar het was héérlijk... Voor herhaling vatbaar. En de snoepjes waren ook lekker.

Jeanet
26 september 2018

Ik ben fan! Quiche en Burger waren erg lekker!

anon
10 september 2018

Lekkere spareribs, verse patat, snelle bezorging.

Anoniem
7 september 2018

Bezorging was snel en eten was prima, ik had de curry. Al was de curry niet zo goed als eerst. Toen zaten er stukken kippendij in, nu waren het heel veel kleine stukjes kip, bijna shoarma achtig. En niet zoveel groente. Kies vaak voor captian cook omdat het een relatief gezonde maaltijd is, daar horen de groenten ook bij

Esther
6 september 2018

Perfect!

Nicole
1 september 2018
Esther
27 augustus 2018

Lekker gegeten! Veel groente, snelle bezorging en bedankt voor het gratis toetje.

DB
1 augustus 2018

Heerlijk gegeten weer, super snel & vriendelijk bezorgd!

Vermaat
1 augustus 2018

gewoonweg super voor mijn zussen, schoonzussen en zwager. we waren met 7 personen en nu staat de koelkast nog vol met overgebleven lekkers.

Esther de Boer
30 juli 2018

De bezorging was snel, curry was lekker. De sidesalad had ik wel geselecteerd, maar was helaas vergeten.

Mariska
2 juli 2018

Het was FANTASTISCH! heerlijke burgers, friet, stampot en toetje. Alles was super lekker. Snelle bezorging! We gaan heel snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daa
16 juni 2018

Eten was op zich prima maar wel ietwat afgekoeld (was niet op en top meer). Bezorging duurde maar liefst 1:45 uur. Besteld om 18:45 en geleverd op 20:30. Tussentijds gebeld om 19:25 met verhaal dat levertijd 25 minuten was. Dat is dan nog netjes maar hou je dan aan de 25 minuten! Erg jammer! Voor mij toch wel reden om ook andere bedrijven te overwegen, drukte of niet. Wellicht slim om zaken te doen met van die fietskoeriers die jullie altijd kunnen bellen? Komt het tenminste op tijd aan...

Tess
2 juni 2018

Heerlijk gegeten! Echte aanrader.

Anoniem
1 juni 2018

Burrito viel dit keer tegen. Vrijwel geen groente, heel anders dan gewoonlijk. Wel een erg leuke bezorger en gratis stukje brownie viel goed in de smaak.

René
17 mei 2018

Heerlijke burgers en bijgerechten!

anom
13 mei 2018

lekker, niet duur en supersnel bezorgd. Lachend de beste bezorgtent van Groningen.

Esther
3 mei 2018

Wederom heel tevreden! In eerste instantie was er curry zonder kip bezorgd. Na een telefoontje werd dit meteen opgelost, en had ik snel een nieuwe in huis. Zelfs nog met arretjescake als extraatje. Het eten was heerlijk, de klantvriendelijkheid perfect en de bezorger snel en vriendelijk. Aanrader!

Hans Vermaat
2 mei 2018

Kwaliteit uitstekend. Porties heel erg groot. Met de bezorging werd een verkeerde burrito geleverd ( die ook wel lekker was, zodat we besloten geen andere te vragen; met kip in plaats van gamba's). kortom met vier mensen en vier burrito's smakelijk gegeten.

hans vermaat
1 mei 2018

Drie gerechten. Een burger, curry en een salade. Alle drie kregen de kwalificatie: goed, lekker... De porties zijn ronduit groot te noemen. Omdat we rechtstreeks op de site van Captain Cook besteld hadden kregen we een tiramisu dessert gratis. De bezorging nam ongeveer 40 minuten in beslag. ik heb geen idee of dit kort of lang is.

Nicole
26 april 2018

Heeeeeeeeeeerlijke hamburger!

Albert
23 april 2018

Prima kwaliteit. Maar we zijn niet anders gewend. De burger is echt een aanrader.

Ellen Bos
12 april 2018

Bezorging precies op tijd en het eten was weer heerlijk. Alleen was de stamppot zoete aardappel, net als de vorige keer, wat lauw. We hebben hem hier nog even in de magnetron gedaan.

Esther de Boer
12 april 2018

Helaas kwam het dit keer vrijwel koud aan. Afgezien daarvan wel lekker.

anon
1 april 2018
wouter
25 maart 2018

Heerlijk eten altijd bij jullie! :) gisteravond was mijn curry 'n klein beetje onderzoutig, ;)

Anna
19 maart 2018

Na de vorige bestelling, hebben jullie het geweldig goedgemaakt! Dank jullie voor jullie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ca
17 maart 2018

Yes! Nieuwe stamppot nl hutspot! Heerlijk!lekker gegeten en bezorging ook snel!

Lucas Brink
15 maart 2018

Prima?

Jan
8 maart 2018

Het eten smaakte goed maar was lauw en de bezorging heeft 1 1/2 uur geduurd

Arnold
3 maart 2018

Aardige bezorger. Netjes en verzorgd. De stamppot en de curry waren werkelijk fantastisch. Ga zo door! Wij bestellen hier zeker vaker.

Wieneke
26 februari 2018

Zeer tevreden! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
25 februari 2018

Gisteravond weer eens besteld bij Captain Cook. Ik moet toch zeggen dat dit een van de weinige bezorgrestaurants is waar je ook op een zaterdagavond goed en veilig kunt bestellen, ondanks de drukte. De burger was weer als vanouds: verse ingrediënten, warm, goed bereide rundvleesburger en een knapperig broodje dat niet te hard was afgebakken. Ook de patat was knapperig en warm, super! Helaas waren ze de arretjescake in eerste instantie vergeten, maar nog geen 30 min. later werd die alsnog nabezorgd met een extraatje als verontschuldiging. Ga hier snel weer bestellen!

Anoniem
7 februari 2018

Dit is een kombuis met passie. Eten was warm, smaak was echt goed, snel bezorgd. Jullie maken de 'bakken' zelfs mooi op. Vaker bij jullie besteld en het is altijd goed, ga zo door!!

Marianne
6 februari 2018

Verassend lekkere herfst stamppot + een hele snelle en aardige bezorger!

Esther
2 februari 2018

Weer goed gegeten! Het gratis toetje dat er gewoonlijk bij zit was er alleen niet bij gedaan.

Esther
13 januari 2018

Lekker gegeten, heel leuke bezorger!

Remco
6 januari 2018

De cheesecake was op. Ik werd netjes gebeld om de bestelling te wijzigen. Eten was lekker en de bezorging snel.

S. Roelfsema
6 januari 2018

Ook in 2018 overheerlijk!

Esther
29 december 2017

Goede burrito, ruime portie. Lekkere arretjescake, wel minder dan gewoonlijk). Ook geen servetjes die er gewoonlijk wel bij zitten. Leuke bezorger. Gratis toetje bij bestelling via de site was weer leuk, bedankt!

Esther
16 december 2017

Portie was dit keer wat kleiner dan gewoonlijk. Verder wederom lekker! Leuk dat er een gratis toetje bij zat.

An
8 december 2017

Was weer lekker!

Esther de Boer
1 december 2017

Het was weer fantastisch! Burrito meer dan genoeg, heel smaakvol, mooi gepresenteerd en vol verse groente. Lekkere side salad. Dit keer zelfs twee gratis toetjes, ook die waren heerlijk (ronde beetje plakkerige brownie, hoopte stiekem al dat die er weer bij zou zitten, zo lekker!). Ik miste de leuke en enthousiaste bezorger alleen een beetje die het meestal bezorgt ;)

vereniging/vrijwilligersorganisatie
24 november 2017

Wat een flexibiliteit! Bezorging op locatie, zonder probleem! Dank!

Savannah
13 november 2017

Heerlijke lasagne!

jaring
13 november 2017

kwaliteit was zeer goed! genoten. werd ook op de afgesproken tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
11 november 2017

Soep was lekker en de patat was ook top. De burger viel helaas tegen. Vlees was rood van binnen en de smaak was niet bijzonder

Chiel
4 november 2017

Wederom heerlijk eten!

Niels
29 oktober 2017

Ik had gevraagd om de kaas bij de burger weg te laten, helaas niet gedaan.

Esther de Boer
21 oktober 2017

Helaas dit keer niet zo tevreden. De burger was rauw en rood van binnen. Toetje was wel lekker, en bezorger erg vriendelijk.

Yvonne
20 oktober 2017

Ruim 80 min moeten wachten, frites waren niet echt warm meer. Burgers heerlijk maar er miste een side salade... heb het wel eens beter gehad van Captain Cook. Jammer...

Dani
17 oktober 2017

Mega lekker eten :) snelle bezorging en alles was heel erg positief naar wens

Savannah
11 oktober 2017

Super!

Mirjam
29 september 2017

Top!!! Echt heel erg goed.

Maaike
19 september 2017
Merel
16 september 2017

Het eten is altijd heel vers! Alleen de curry was niet zo mijn ding. Verder altijd tevreden! cptcook is altijd heel gul!

Esther de Boer
16 september 2017

Fantastisch! Pulled porc heel smaakvol en boordevol knapperige verse groentes. Lekkere bijgerechten en een goede verse niet standaard side salad. De muntdressing die er los bij zat was ook heerlijk. Krokante lekker gekruide friet. Van alles meer dan genoeg. Mooi compleet met rode servetjes, snoepjes, en een gratis toetje (heerlijk smeuïge brownie!). Ook valt me op dat Captain Cook leuke bezorgers in dienst heeft. Nu alweer zo'n leuke jongeman met stralende glimlach die me oprecht een fijne avond wenst. Al die details bij elkaar maken het voor mij helemaal af. Ik bestel weer!

Ca
11 september 2017

Super!!!

Anniek
2 september 2017

Zoals altijd goede service en heerlijk eten!

Nicole
1 september 2017
Marcel
28 augustus 2017
Thijs
26 augustus 2017

Zomerstampot was wederom zeer goed.

S.H.
26 augustus 2017
Attie
10 augustus 2017
Koen
9 augustus 2017

Zomer stamppot viel wat tegen eerlijk gezegd. Was eerder een grote portie aardappelpuree met een paar blaadjes rucola en wat cashewnootjes erover gestrooid. Puree was wel lekker, maar had meer van het gerecht verwacht.

Bos
9 augustus 2017

Ik had de dubbele burger Mexicana bestelt met gebakken aardappelen. Snel bezorgd (25 minuut) en vriendelijke bezorger. Eten ook erg goed! En ook zeker goedkoop voor wat je krijgt

Yvonne
8 augustus 2017

Moest 70 minuten wachten en toen waren de frites lauw en niet knapperig. De burger was enorm en heerlijk (en warm genoeg) en het toetje ook. Ruime porties.

Maaike
6 augustus 2017
Ok. Niet bijzonder
5 augustus 2017

Veggie burger had meer smaak mogen hebben (was nu echt een plak gestampte kikkererwten), en had geen saus. Double captain cook burger was oke. Vorige keer beter. Bezorging was perfect!

Jaap Buist
28 juli 2017

Snelle levering, fantastisch eten, goed verpakt, gewoon top.

Nicole
19 juli 2017

Ik had de spinaziestrudel en tomatensoep. Heerlijk!

Gerard
19 juli 2017
Maaike
9 juli 2017
Muriel Fronenbroek
7 juli 2017

Ik heb zowel zakelijk als privé goede ervaring met Captain Cook. Goede service en kwaliteit. Captain Cook is mijn favoriet!

S.H.
7 juli 2017

Heerlijk eten! Unieke gerechten.

Gerard
6 juli 2017
Jeanet
3 juli 2017

Tweede keer besteld, twee keer geslaagd! Wat een lekkers allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
2 juli 2017

Wij hebben werkelijk weer genoten van het eten (salade met bietjes en asperges en de burrito met tonijn). CK is onze nr 1 wat betreft bestellen. Altijd een lekkere verrassing erbij. Aardige bezorgers ook.

Nicole
1 juli 2017

Lekker en goed verzorgd, leuk dat je wat extra's krijgt als je via de eigen website bestelt.

Arnold
22 juni 2017

Prima eten, kreeg er zelfs nog brownies bij en een hele snelle bezorging, vriendelijke bezorger ook.

merel
19 juni 2017

Het eten is hier eigenlijk altijd goed! en we hadden dit x een vega hamburger genomen en een gewone. Maar de vega hamburger was een beetje bitter en verder erg smaakloos.. dat was wel jammer. Verder alles weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannet
10 juni 2017

Lekker eten. Goed warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Tom
10 juni 2017
Savannah
8 juni 2017
Lucas Brink
7 juni 2017

Helemaal top! Zeer goed weer

Roelien
6 juni 2017

? arretjescake. Was super lekker (rest ook ;))

Maaike
6 juni 2017
Eduard
5 juni 2017

Lekker eten Bestelling compleet Acceptabele bezorgtijd Wij zullen zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jeroendk88
5 juni 2017
Mark
3 juni 2017
Robert
27 mei 2017

Snelle bezorging en super eten!

Daniel Huizinga
26 mei 2017

Na veel erg tevreden bestelling, de cpt. cook burger aan een maat geïntroduceerd. Voor hem was het de lekkerste burger die ooit zover gegeten heeft. Petje af cpt. cook, doe lekker je ding. ((Wel jammer dat dit keer de gratis toetjes ontbraken))

Eduard
26 mei 2017

Het was er snel, het was lekker en de bestelling was meer dan compleet (gratis toetje!). En dit terwijl we 5 minuten voor sluitingstijd hebben besteld.

D. Huizinga
24 mei 2017

2 Zalige burgers gehad, en topservice geleverd. Precies ingepakt zoals verzocht.

Esther de Boer
23 mei 2017

Snelle bezorging, de bezorger was er al na een half uur. Eten was goed warm, ruime portie pulled porc. Lekkere salade, vooral de zoete muntdressing maakt het helemaal af. Frieten gekruid en knapperig. En bedankt voor het gratis toetje dat erbij zat! De pulled porc had van mij wat meer gekruid gemogen, vond de smaak wat flauw. Verder perfect!

Karlijn & Bas
22 mei 2017

Super lekker! Kwalitatief goed eten en met zorg verpakt. De gratis arretjescake was super! Bedankt, we gaan snel nog eens bestellen! :D

Maaike
21 mei 2017
S.H.
21 mei 2017

Het eten was lekker en redelijk snel gearriveerd! Ga er zeker vaker wat bestellen.

Maaike
19 mei 2017
De Jong
18 mei 2017

Cpt. Cook is consistent goed. Het is één van de weinige bezorgservices die ik aan vrienden aan durf te raden!

Lucas Brink
18 mei 2017

Was uitzonderlijk goed deze keer Top!

Roelien
16 mei 2017
Maaike
11 mei 2017

Ik vind het wel gek dat als ik patat bestel ik gebakken aardappeltjes krijg...

Robin
10 mei 2017

Zoals altijd heerlijk. Liever Captain Cook dan pizza, döner of patat!

Driessen
8 mei 2017

Vriendelijke bezorger, goed op tijd en heerlijk eten. Wat mij betreft het beste bezorgrestaurant in Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Huizingh
4 mei 2017

Prima en heerlijk als altijd. De gehaktbal was vergeten bij de bestelling. Maar werd direct nabezorgd na bellen, top service!

Jac
27 april 2017

Het was heerlijk!! Een echte aanrader.

Inca
25 april 2017

Bloemkoolstampot was heerlijk!!

Johan
24 april 2017

Snelle bezorging, goed eten en zeker een aanrader.

Jan Roeland
24 april 2017

Heerlijk eten, voldoende grote porties, de bezorging was 15 minuten later dan gevraagd maar daarvoor belden ze me netjes op, top! Ik ben blij dat er er eens een bezorgservice is voor 'normaal' eten. Pizza, Indiaas of Chinees is lekker maar niet iedere dag. (Wel een beetje raar dat deze beoordeling standaard begint met 5-sterren en dat je dat eventueel naar beneden aan kunt passen ;))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
9 april 2017

Pas als er iets mis gaat, weet je echt wat je aan een bezorgrestaurant hebt: verkeerde bestelling gekregen, maar dat is helemaal naar tevredenheid opgelost!

Vincent
8 april 2017

Fijne grote porties (we hadden teveel besteld). Verse smakelijke producten. Mooi dat er ook nu iets anders thuis te bezorgen is dan pizza of patat. Dit gaan we vast vaker doen.

Anoniem
6 april 2017
Maaike
5 april 2017

Ruime keuze. Lekker eten en snelle bezorging, perfect

Marten
4 april 2017

Prima gegeten, het gratis toetje is altijd een leuke extra! Vooral erg onder de indruk van de snelheid: mijn maaltijd stond binnen 20 minuten al voor de deur. Ik kan alleen helaas geen volle vijf sterren hebben omdat ik niet ontvangen heb wat ik besteld heb. In plaats van de bloemkool stamppot ontving ik de Zomerstamppot. Die smaakte erg goed, maar toch jammer dat het niet was wat ik gevraagd had. De rest van de bestelling was correct en compleet!

Lucas Brink
14 maart 2017

Prima bezorging. Lekker en goed warm Mooie porties

Caroline
7 maart 2017

Geweldig!heerlijk gegeten! En de verrassinkjes zijn ook altijd zo leuk! De arretjescake was heerlijk!;)

Etienne
2 maart 2017

Fantastisch

Vincent
28 februari 2017

bezorging was snel en het eten was warm. Maar de burger vond ik niet zo heel erg lekker. Hij was oke maar ik denk dat ik de volgende keer iets anders ga bestellen.

Niels
22 februari 2017

Ik maakte me even zorgen toen ik zag dat er tijdelijk niet in mijn wijk bezorgd werd, maar gelukkig weer genoten van heerlijk eten (dat een tikje warmer nog had gemogen).

Anne
22 februari 2017
draaijer+partners
21 februari 2017

Het eten was heerlijk maar lauw.

Eelco
18 februari 2017

Wederom heerlijk gegeten! Een aanwinst en aanradertje voor Grunn!

Marlies
15 februari 2017

De salade nicoise was lekker maar helaas zonder boontjes en olijven, ondanks dat deze laatste wel beloofd waren. Wel lekler anders met een gebakken eitje en 'echte' tonijn.

Marianne
10 februari 2017